گلهای هل کوچک به رنگ آبی مایل به سفید در دسته های بلند جمع شده اند.
وقتی محو می شوند کیسه های زرد یا قهوه ای با سه محفظه تشکیل می دهند که دانه های کوچک، چسبنده، قهوه ای یا مایل به قرمز در آنها پنهان شده است؛ یک غلاف شامل سه ردیف دوتایی است که هر یک شامل 6 دانه است.
این هل سبز اعلا کیلویی است که به عنوان یک چاشنی معطر و تند استفاده می شود.
هل از اکتبر تا دسامبر، زمانی که دانه ها هنوز کاملاً نرسیده اند، برداشت می شود.
سپس غلاف هل را به آرامی خشک می کنند تا به میوه آسیبی نرسد، آنها با یک سطح سخت و ناهموار با چین و چروک های شفاف مشخص می شوند و از نظر مقطع بیضی یا مثلثی هستند.
هل بخشی از شیر طلایی موجود در مجموعه همراه با دمنوش های گیاهی است که از سیستم گوارشی حمایت می کند.
مجموعه گوارشی شامل چای تنظیم کننده هضم، چای ارگانیک با نعناع و پودر شیر طلایی ارگانیک است.
هل همچنین در تهیه نمک حمام آرام بخش کودکان DobraNock HEBDA موجود است که می توانید آن را با قیمت تبلیغاتی در بازار مدونت خریداری کنید.
با ارزش ترین، بادوام ترین (اما گران ترین) البته هل در غلاف خواهد بود – طعم و عطر خود را برای مدت طولانی تری حفظ می کند.
وقتی صحبت از هل آسیاب شده به میان می آید، به وضوح قیمت آن بسیار پایین تر است و مربوط به ادویه ای با کیفیت پایین تر است.
صرف نظر از شکل، بهتر است هل را در ظرفی در بسته نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد.
یک قاشق چای خوری هل آسیاب شده (2 گرم) حاوی 6.22 کیلوکالری است که در 100 گرم از محصول، 311 کیلوکالری است؛ البته، بعید به نظر می رسد که فردی بتواند چنین مقدار زیادی از این ادویه را در یک وعده بخورد.
در مورد سایر فواید تغذیهای هل، یک قاشق چایخوری هل حاوی 2 گرم است.