خام، سرخ شده، در سوپ، ریزوتو، بلانکت، املت… هزار و یک راه برای پختن قارچ دکمه ای وجود دارد.

این سبزی ظریف که تقریباً در تمام طول سال در دسترس است، در ماه های اکتبر تا نوامبر به فصل اوج خود می رسد.

کشف کاشت شده ترین قارچ دنیا در ایران را مشاهده کنید.

سفید، بژ یا قهوه ای بسته به تنوع قارچ دکمه ای است که به آن قارچ نیز می گویند!

بر خلاف نامش، منطقه اصلی تولید آن از اواخر قرن نوزدهم Pays de la Loire بوده است.

با رطوبت بالا و دمای زیر 15 درجه سانتی گراد، گالری های آنژو مکانی ایده آل هستند.

قارچ

اما قارچ های دکمه ای نیز در نرماندی، در شمال، در Charente Maritime، در منطقه پاریس و در Savoie کشت می شوند.

قارچ دکمه ای معروف قبل از کشت در سرداب ها در معادن متروکه جنوب پایتخت متولد شد.

به دنبال کارهای متروی پاریس، خانه های قارچ به Pays de la Loire منتقل شدند.

طبق افسانه ها، در ورسای بود که ژان باپتیست د لا کوئینتینی، باغبان لوئی چهاردهم و خالق باغ سبزی معروف، این سبزی را توسعه داد و موفق شد آن را به سفره پادشاه معرفی کند.

اما در مصر باستان آثاری از این قارچ پیدا می‌کردیم!

چگونه آنها را نگه داریم؟

قارچ های دکمه ای سبزیجات تازه و لطیفی هستند.

کشوی ترد در یخچال به حفظ تازگی و طعم آنها کمک می کند.

بهتر است تا چهار روز پس از خرید آنها را مصرف کنید.

اگر به صورت خام مصرف شوند، فشار دادن لیمو از خاکستری شدن آنها جلوگیری می کند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد قارچ دکمه ای می توانید به وب سایت ما مراجعه فرمایید.

بیش از 115000 تن قارچ دکمه ای در سال 2019 تولید شد.

مناطق اصلی تولید کننده پیس د لا لوآر و سنتر وال د لوآر هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *