ترشی خیار باعث صرفه جویی در هزینه و سازگاری با محیط زیست می شود.

علاوه بر این، شما همیشه می دانید که دقیقا از چه موادی استفاده شده است.

ما سه دستور پخت خوشمزه خیارشور قوطی را برای شما آماده کرده ایم.

خیارشور ترشی یا شیرین و ترش؟

بین مرداد تا شهریور فصل ترشی خیار است.

این تنوع خاص به ویژه برای ترشی مناسب است.

روش نگهداری: ترشی علاوه بر کنسرو کردن و کنسرو کردن، روشی موثر در نگهداری میوه و سبزیجات نیز می باشد.

ترشی خیار در سرکه، نمک و سس شیرین و ترش ارزش خود را ثابت کرده است.

خیارشور

از این رو «قره‌شویه» کلاسیک است.

خیارشور را می توان حدود نیم سال نگهداری کرد.

بیشتر ویتامین ها مانند ویتامین C حفظ یا حتی تقویت می شوند.

خیارها همیشه طبق همان اصل ترشی می شوند، فقط دستور العمل ها متفاوت است.

برای همه دستور العمل ها به مواد اولیه زیر با کیفیت ارگانیک نیاز دارید.

خیارها را بشویید و یک شب خیس کنید.

خیارها را کاملا بشویید و ساقه ها و شکوفه های آن را جدا کنید.

آنها را در یک ظرف بزرگ پر از آب نمک قرار دهید.

برای یک کیلو خیار به حدود چهار قاشق غذاخوری نمک و آب کافی نیاز دارید تا خیارها را کاملا بپوشاند.

روز بعد خیارها را کاملا بشویید و خوب آبکش کنید.

شیشه ها را کاملا تمیز کنید.

شیشه‌ها، درب‌ها و حلقه‌های لاستیکی کوزه‌های میسون خود را بجوشانید تا شیشه‌های استریل به دست آورید.

(استریل کردن کوزه ها: بهترین روش ها) برای این دستور به سه شیشه میسون نیاز دارید.

سرکه را بجوشانید.

حالا آب سرکه را از این مواد تهیه کنید، 750 میلی لیتر سرکه شراب سفید، 750 میلی لیتر آب، شکر قهوه ای 350 گرم، 2 قاشق غذاخوری نمک.

مایه کیک را در یک قابلمه بزرگ بجوشانید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *