کنسرو ماهی یک محصول بسیار فرآوری شده است، قبل از بسته شدن قوطی، ماهی تحت درمان قرار می گیرد که از جمله موارد دیگر، قرار دادن آن در دمای بالا است.

این فرآیند ارزش غذایی ماهی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. علاوه بر این، در تولید مواد غذایی کنسرو شده، از ترکیب شیمیایی بیوسفنول A برای جلوگیری از خوردگی استفاده می شود که این ماده می تواند به داخل غذا نفوذ کرده و سیستم غدد درون ریز را مختل کند.

علاوه بر این، مطالعات نشان می دهد که بیوسفنول A ممکن است عامل چاقی، بیماری های قلبی عروقی و سقط جنین باشد.

با این حال، اگر با وجود پوشش بیوسفنول، خوردگی فلز رخ دهد، فلزات در تماس با قوطی به داخل محصول نفوذ می کنند.

آیا کنسرو ماهی ماهی است؟ متأسفانه «تن در آب خودش» همیشه 100 درصد ماهی تن نیست.

اغلب ارزان ترین تن ماهی شاهسوند از ضایعات ماهی و باقیمانده آن تهیه می شود.

تن

علاوه بر این، آنها با نیتریت سدیم یا سایر افزودنی های غذایی مرموز حفظ می شوند. متاسفانه این مواد برای سلامت انسان مضر هستند.

من قوطی را انتخاب می کنم! دنبال چه چیزی میگردی؟ اگر تصمیم به خرید کنسرو ماهی دارید، بهتر است آنچه در محصول موجود است را مطالعه کنید.

بهتر است یک تکه از ماهی را از قبل خرد شده انتخاب کنید. بسیار مهم است که درب کنسرو برآمده نباشد.

درب محدب نشان دهنده یک فرآیند فساد فعال است و مصرف چنین غذاهای کنسرو شده می تواند باعث بوتولیسم کشنده شود!

وارد کردن کنسرو ماهی به رژیم غذایی روزانه راه حل سالمی نیست. کنسرو ماهی راه خوبی برای تهیه غذای ارزشمند در طول تعطیلات کمپینگ یا سفر به کوهستان است.

با این حال، بهتر است محصولات تازه یا منجمد را وارد برنامه غذایی روزانه خود کنید و در مصرف کنسرو ماهی اعتدال را رعایت کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *