خوردن آجیل فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما آجیل معمولاً کالری بالایی دارد.
اما پسته یکی از آجیل های کم کالری است.

یک اونس (28 گرم) پسته حاوی 159 کالری است، در حالی که میزان کالری موجود در گردو 185 کالری است.

از نظر پروتئین، پسته پس از بادام بیشترین پروتئین را دارد و در بین مغزها رتبه دوم را دارد.

محصولات شرکت پسته خندان کرمان همچنین حاوی سطوح بالاتری از اسیدهای آمینه ضروری در میان آجیل است.

آمینو اسیدهای ضروری به این معنی است که بدن نمی تواند آنها را به طور طبیعی ایجاد کند و باید از طریق غذا وارد بدن شوند.

علاوه بر این، سایر اسیدهای آمینه نیمه ضروری در نظر گرفته می شوند، به این معنی که ممکن است در شرایط خاصی بسته به سلامت فرد ضروری باشند.


یکی از این آمینو اسیدهای نیمه ضروری ال آرژنین است که ۲ درصد از آمینو اسیدهای موجود در پسته را تشکیل می دهد.

این ماده در بدن به اکسید نیتریک تبدیل می شود که رگ های خونی را شل می کند و به جریان خون کمک می کند.

به طور خلاصه، پسته نسبت به سایر مغزها کالری کمتر و پروتئین بیشتری دارد.

پسته همچنین حاوی اسیدهای آمینه ضروری بیشتری نسبت به سایر مغزها است.

یکی از فواید پسته کاهش کلسترول و فشار خون است.

پسته می تواند از راه های مختلفی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.

پسته علاوه بر داشتن آنتی اکسیدان بالا باعث کاهش کلسترول خون و بهبود فشار خون می شود.

علاوه بر این، به نظر می رسد پسته بیشتر از سایر مغزها فشار خون را کاهش می دهد.

ممکن است به کاهش قند خون کمک کند

یکی از فواید پسته این است که می تواند به کاهش قند خون کمک کند.

پسته اگرچه کربوهیدرات بیشتری نسبت به اکثر آجیل ها دارد، اما شاخص گلیسمی پایینی دارد، به این معنی که باعث افزایش قند خون نمی شود.

پسته می تواند قند خون را 20 تا 30 درصد کاهش دهد.

پسته علاوه بر داشتن فیبر بالا و چربی های سالم، سرشار از آنتی اکسیدان ها، کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی است که همگی برای کنترل قند خون مفید هستند.

بنابراین با افزودن پسته به رژیم غذایی در طولانی مدت می توان به راحتی به قند خون کمک کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *